Het bestuur is blij jullie te kunnen berichten dat wij in de persoon van Lori Seraus een ervaren projectleider hebben gevonden. Hieronder stelt zij zichzelf voor.

Mijn naam is Lori Seraus en vanaf half februari ben ik werkzaam als projectleider bij Beter Wonen. Mijn werkdagen zijn in principe op maandag, woensdag en donderdag.

Na een aantal jaren als beleidsmedewerker bij verschillende gemeenten te hebben gewerkt maakte ik in 2011 de overstap naar de maatschappelijke opvang in Utrecht. Als beleidsmedewerker en later projectleider heb ik vanuit die hoek kennis gemaakt met de uitdagingen rondom huisvesting van kwetsbare doelgroepen. Daarnaast hield ik me bezig met thema’s als voorkomen terugval in dakloosheid, forensische zorg, zorgfinanciering en schulden en schuldhulpverlening. Naast mijn werkzaamheden voor Beter Wonen, zal ik nog een aantal projecten voor de Tussenvoorziening blijven doen.

Ik kijk er erg naar uit om bij Beter Wonen aan de slag te gaan, met leden kennis te maken en de uitdagingen en ambities op te pakken!